Reklama
Dnes je úterý 19.03.2024     svátek má Josef

Lví brána a datum 8. 8. 2020

Ilustrační foto: Pixabay
Ilustrační foto: Pixabay

8.8.2020 Pro ženy/Komentáře (0), autor:
-JJ-

Z astrologického i numerologického hlediska se věří, že se každý rok otvírá tzv. Lví brána. Letos je to od 26. 7. do 12. 8. Energetického vrcholu dosahuje právě 8. 8.

V tento den se Země, Slunce a hvězda Sirius dostávají do určitého postavení, a jsou tak v dokonalém souladu. Vytvoří mezi sebou jakousi bránu, která je zdrojem obrovské energie Představte si mohutnost a majestátnost lva, jak v něm mizí všechny naše strachy a obavy, jeho síla spaluje vše nepotřebné.

Jen je třeba dovolit si spojit se s jeho silou a pustit to, co už musí odejít. Pozor však na pocit povýšenosti, ego a pýchu. Snažte se veškerou sílu, všechny pocity, které teď prožíváte, i ty bolestivé, přetransformovat sami za sebe, do tvořivosti, podpory sebe i jiných, do energie srdce.

Vylezte na skálu, kopec nebo jiné místo a zařvěte jako lev do dálky, ať si uvědomíte, že jste, že žijete teď a tady a že život je důležitý.

Dovolte si pustit vše a všechny, co už patří minulosti, a udělejte ten krok do neznáma a počkejte si, co to přinese. Číslo 8 je v numerologii spojené s hojností, silou a vyššími oblastmi vědomí, díky čemuž je právě toto datum velmi mocným časem pro nabití a vyčištění naší duše i mysli.

Hodně z nás můžete teď pociťovat menší či větší frustrace, podráždění, každou chvíli nás něco obtěžuje, zatěžuje a my nevíme, kam se vrtnout dál a co dělat.

Tohle vše nás jen chce posunout tam, kde máme být. Proto nejlepší je nebránit se tomu a prostě to nechat proběhnout. Vyžaduje to od nás jen jediné, být více empatičtí.

Přijmout změny, které proběhly, tak jak proběhly, a nebránit se jim. Nikdo z nás nemůže jít celým životem sám. Potřebujeme komunikovat, potřebujeme vytvářet vazby, taky se spálit a pak najít radost. Někdy se nám v tomto období vrací do života lidé z minulosti nebo potkáme někoho, u koho máme pocit, že se už dávno známe.

Při zvýšené citlivosti můžete trpět nespavostí a bolestmi hlavy, krku a krční páteře, ale taky mít větší touhu meditovat, cvičit nebo dělat to, co vám přináší úlevu a klid. Co si dovolíme se Lví bránou přijmout, nebo naopak propustit, je pouze na nás.

Diskuze k článku

Nový komentář


Reklama
© 2007 Parola s.r.o. - užití obsahu včetně převzetí článku bez písemného souhlasu Paroly spol s r. o. je zakázáno. Výroba www stránek a eshopů
S-Rank (www.seznam.cz) www.i-asap.net